Automatic translations may not be completely accurate.

Hallo, mijn naam is Savannah. Ik ben een semi-alleenstaande mama van 23j en ik ben opzoek naar een babysit voor mijn tweeling Maybelle en Forest. Ze zijn 12de februari geboren 2022. Daarom zoek ik iemand die ervaring heeft met peuters/kleuters. Liefst zou ik ook iemand hebben die niet eenmalig komt babysitten maar iemand die regelmatig kan komen en dit wil/kan doen voor eventueel een aantal jaar..

Hallo, mijn naam is Savannah. Ik ben een semi-alleenstaande mama van 23j en ik ben opzoek naar een babysit voor mijn tweeling Maybelle en Forest. Ze zijn 12de februari geboren 2022. Daarom zoek ik iemand die ervaring heeft met peuters/kleuters. Liefst zou ik ook iemand hebben die niet eenmalig komt babysitten maar iemand die regelmatig kan komen en dit wil/kan doen voor eventueel een aantal jaar (periode staat nog niet echt vast) zodat de kindjes één vaste babysit hebben die dat ze volledig vertrouwen en zodat de babysit hun ook mee kan zien opgroeien. Ik studeer momenteel vroedkunde en start op 11 maart met stage. Ik zou iemand nodig hebben die op mijn stage dagdn (wanneer ik met shifts sta) de kindjes zou kunnen klaarmaken ´sochtends en naar de opvang brengen (als ik met de vroege sta) en de kindjes ´s avonds zou kunnen halen van de opvang en in bedje stoppen (als ik met de late sta). Ik heb zowel door de week als in weekenden stage, dan zou ik iemand nodig hebben die tijdens mijn uren bij de kindjes kan zijn. Liefst dus iemand met een rijbewijs en auto.

Characteristics of the children
  • Energetic
  • Curious
  • Funny

Number of children
2
Age of children
  • Toddler
  • Preschooler

For your own safety and protection, only communicate and get paid through Babysits. Never share personal information like ID documents and bank details with someone you have never met. Learn more

When we need a babysitter

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night
Updated: 12 February 2024

About our family

Type of babysitter needed
  • Babysitter
  • Nanny
  • Other parent (parents-help-parents)
Preferred babysitting location
At the family
Languages we speak
  • Dutch
  • English
Favorited
6 times

We need a babysitter comfortable with

Pets
Cooking
Chores
Homework assistance

0 Reviews

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have contacted this member, here’s where your review will show up.


0 References

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have received a reference invite from the member, here's where your reference will show up.


Loading...

Savannah provided

Email address
Facebook account
Google account

Activities

Member since
March 2022
Last activity
Answered messages
-
Average response time
-
Bookings
1
Repeat bookings
0

Share this profile


Discover other options in and around Hasselt


Sign up for free

€9.50/hr
Hourly rate for babysitting

€9.50/hr
Hourly rate for babysitting

Welcome to Babysits

Log in or sign up