Babysitting job in Geel: Laurien

Laurien

Babysitting job in Geel: Laurien

Laurien

Hourly rate
€9.50/hr

Automatic translations may not be completely accurate.

Hey allemaal Wij zijn Laurien en Nicolas. Ouders van een 5 jarige kleuter en een peuter van 17 maanden. Beide werken we fulltime. Ik heb wel vaste uren en thuis in het weekend. Maar de momenten dat ik thuis ben zijn de kindjes ook altijd bij mij. Mijn vriend heeft onregelmatige uren, 2x per week de late en werken in het weekend. Jammer genoeg hebben we binnen de familie niet veel opties om op de..

Hey allemaal Wij zijn Laurien en Nicolas. Ouders van een 5 jarige kleuter en een peuter van 17 maanden. Beide werken we fulltime. Ik heb wel vaste uren en thuis in het weekend. Maar de momenten dat ik thuis ben zijn de kindjes ook altijd bij mij. Mijn vriend heeft onregelmatige uren, 2x per week de late en werken in het weekend. Jammer genoeg hebben we binnen de familie niet veel opties om op de kindjes te passen. Maar we merken wel dat wij als ouders ook wel eens nood hebben aan een beetje quality time. Hoe graag we de kids ook zien, we willen ook nog eens een avondje zonder kids iets rustig onder ons 2 doen. We hebben beslist om 1 of 2 keer per maand een "date night" in te plannen. Daarom zijn we op zoek naar lieve, toffe en enthousiaste babysits 😊 Ben jij zo iemand, twijfel niet en contacteer me 😉 Groetjes Laurien

Characteristics of the children
  • Curious
  • Friendly
  • Playful

Number of children
2
Age of children
  • Baby
  • Preschooler

For your own safety and protection, only communicate and get paid through Babysits. Never share personal information like ID documents and bank details with someone you have never met. Learn more

When we need a babysitter

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night
Updated: 23 April 2023

About our family

Type of babysitter needed
  • Babysitter
Preferred babysitting location
At the family
Languages we speak
  • Dutch
Favorited
45 times


0 Reviews

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have contacted this member, here’s where your review will show up.


0 References

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have received a reference invite from this member, here's where your reference will show up.


Loading...

Laurien provided

Email address

Activities

Member since
November 2018
Last activity
Answered messages
-
Average response time
-
Bookings
0
Repeat bookings
0

Share this profile


Discover other options in and around Geel


Sign up for free
Babysitting job in Geel: Laurien
Hourly rate
€9.50/hr

Welcome to Babysits

Log in or sign up